JGparts is in 2009 opgericht te Abcoude, Nederland.

Stapsgewijs ontwikkelt JGparts zich tot dé webwinkel in consumenten elektronica op het gebied van: automedia en auto-onderdelen.

JGparts richt zich voornamelijk op de Nederlandse en Belgische markt en is onderdeel van het bedrijf JGshops. JGparts onderscheidt zich door producten aan te bieden voor een eerlijke prijs, en altijd de klant op nummer één te stellen! Wij zijn pas blij wanneer u met een tevreden gevoel terugkijkt op uw aankoop.

De succesformule

We bieden al onze producten uitsluitend aan via het internet. Het grote voordeel hiervan is dat wij niet beschikken over een fysieke winkel en hierdoor zijn onze vaste lasten een stuk lager, met als gevolg dat wij onze marges zo laag mogelijk kunnen houden. Verder heeft JGparts sterke connecties met fabrikanten in het buitenland, en maken wij geen gebruik van tussenhandel. Zodat u als consument een eerlijke prijs betaald voor uw product!

Uniek assortiment

Ons assortiment omvat meer dan 500 artikelen en wordt continu verder uitgebreid. Wij leveren een uitgebreid en hoogwaardig assortiment met voornamelijk producten uit Azië. Wij geven onze klanten toegang tot fantastische maar vooral, betaalbare producten. Al onze producten zijn nieuw en van topkwaliteit: absoluut geen close outs, gebruikte producten, of vervalsingen.

Wij zijn ingeschreven bij de KVK van:
Amsterdam, Nederland

KVK Nummer: 50577654
BTW Nummer: NL002252554B87

Meer informatie vindt u op de bedrijfspagina van JGshops

JGshops